ویزای مولتی کانادا

ویزای مولتی کانادا و ویزای تضمینی کانادا با آریا سفر پردیس

ویزای تضمینی کانادا

مهاجرت به کشور کانادا

یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان و نیز محبوب ترین کشورها برای سفر و نیز مهاجرت، کشور کانادا می باشد. کشور کانادا دارای سومین ذخایر بزرگ نفت جهان می باشد. از لحاظ وسعت کانادا دومین کشور بزرگ دنیا محسوب می شود و رفاه اجتماعی، امنیت شغلی، سیستم آموزشی قدرتمند، اقتصاد قوی و ... عواملی است که سالانه هزاران مهاجر و توریست را به این کشور میکشاند. آب و هوای این کشور برای افرادی که از گرما فراری هستند بسیار مناسب می باشد. کشور کانادا به خاطر آب و هوای سردش و وجود دریاچه های گسترده که سراسر آنها را در زمستان برف پوشانده میشود، میزبان رشته های ورزشی همچون همچون هاکی روی یخ، پاتیناژ و کرالینگ میباشد. کشور کانادا میزبان سگ های زیبای هاسکی نیز می باشد.

اخذ ویزای کانادا و مراحل دریافت ویزای کانادا

همچون بسیاری از کشورها، برای سفر به کانادا نیز نیازمند ویزای این کشور میباشید. نخستین گام برای دریافت ویزای کانادا گرفتن وقت مربوط با آن سفارت میباشد. متقاضیان دریافت ویزای کانادا قالبا در دو دسته بندی متقاضیان ویزای مهاجرتی کانادا و متقاضیان ویزای توریستی کانادا تقسیم بندی میشوند. در گذشته مهاجرت به این کشور بسیار آسانتر از زمان حال بود، اما بهتر است بدانید که دولت کانادا در حال حاضر شرایط نسبتا سخت‌تری را برای متقاضیان ویزای کاناداا و وقت سفارت کانادا در نظر گرفته است. این سخت گیری ها را میتوان به علت اوضاع بحرانی جهان و جنگ دانست. سالانه هزاران مهاجر برای دریافت ویزای این کشور اقدام میکنند که ممکن است لطمه‌های فراوانی را به اقتصاد این قبیل کشورهای اروپایی و آمریکایی وارد کند.

 

"آژانس هواپیمایی آریا سفر پردیس"

تلفن های تماس: 66531091-66533072-66533254

انواع ویزای کانادا

ویزای simple entry کانادا: همان طور که از نام این ویزا مشخص است این ویزا به منظور یک‌بار ورود و خروج به این کشور صادر میگردد. این ویزا مخصوص گردشگران و دانشجویان میباشد که قصد سفر تفریحی به این کشور را دارند و یا به منظور دیدار از خویشاوندان و آشنایان، و یا شرکت در همایش‌ها و دوره‌های علمی و آموزشی متقاضی دریافت این نوع ویزا میباشند. اعتبار این نوع ویزا کمتر از ۶۶ ماه است و مدت اعتبار آن توسط دولت کانادا تشخیص داده خواهد شد.
ویزای multiple entry کانادا:  این ویزا به منظور چند بار ورود و خروج به کشور کانادا صادر میگردد. این نوع ویزا مجوز حضور در خاک کانادا را برای مدت زمان کمتر از ۶ ماه صادر می‌کند. در صورت دریافت ویزای multiple entry کانادا، گردشگران می‌توانند چندین بار از کانادا خارج شده و دوباره به این کشور بازگردند.
Super visa: این نوع ویزا دارای 5 سال اعتبار میباشد و در واقع یکی از بهترین ویزاهای کانادا است. نکته جالب‌ در مورد super visa این است که با اینکه این ویزا 5 سال اعتبار دارد، اما گردشگران حق حضور بیش از 2 سال در کانادا را ندارند و باید هر 2 سال یک‌بار برای مدت زمان کوتاهی کشور کانادا را ترک کنند. لازم به ذکر است این ویزا معمولاً برای والدین کسانی که در کانادا اقامت دائم دارند ( و نیز پدربزرگ و مادربزرگ) صادر می‌شود و بهتر است که گردشگران و متقاضیان ویزای توریستی کانادا برای دریافت آن اقدام نکنند.

 

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت کانادا، اخذ انواع ویزای کانادا و مدارک مورد نیاز سفارت کانادا وارد کانال راهنمای سفر کانادا شوید.

https://t.me/canada_for_visa

 

چک لیست مدارک ویزای کانادا | مدارک مورد برای دریافت ویزای کانادا

1-    تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
2-    اصل پاسپورت‌های جدید و قدیم (مثلا 10 سال اخیر)
3-    ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
4-    یک قطعه عکس  3.5×4.5
5-    ترجمه رسمی سند ازدواج (در صورت تاهل)
6-    نامه تمکن مالی + پرینت حساب بانک به زبان انگلیسی که نشان‌دهنده گردش درآمد ماهانه بالا باشد. (به همراه مهر لاتین بانک)
7-    ترجمه رسمی سند ملکی
8-    مدارک شغلی + ترجمه رسمی : برای صاحبین مشاغل، جواز کسب، روزنامه رسمی، آگهی تغییرات شرکت و برای کارمندان، نامه اشتغال به کار (ذکر تاریخ اشتغال به کار، سمت و حقوق دریافتی ماهیانه الزامی می‌باشد) + فیش حقوقی ۳ ماه آخر و برای بازنشستگان، ارائه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی می‌باشد.
9-    رزرو بلیط و رزرو هتل و یا دعوتنامه به همراه مدارک اقامتی دعوت‌کننده (اسکن PR یا پاسپورت+مدارک مالی) و مدارک اثبات خویشاوندی با شخص دعوت‌کننده

هزینه ثبت نام ویزای کانادا

هزینه ی ویزا و انگشت نگاری در هنگام ثبت نام به حساب سفارت واریز میگردد. هزینه ویزا 100 دلار کانادا و هزینه انگشت نگاری 85 دلار کانادا می باشد که پرداخت بصورت آنلاین و از طریق کارت اعتباری انجام می شود. در ثبت نام حضوری باید وجه ذکر شده در گارانتی بانک به حساب سفارت کانادا واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد.

چه افرادی برای ویزای کانادا نیاز به انگشت نگاری ندارند؟
-    مسافرانی که سن آنها کمتر از ۱۴ و بیشتر از ۸۰ سال باشد
-    مسافرانی که ویزای مهاجرتی کانادا را دارند.
-    مسافرانی که اقامت کشور کانادا را داشته باشند.
-    کارمندان و افراد دولتی یا دیپلماتها نیز نیاز به انگشتنگاری ندارند.

ویزای مولتی کانادا با آریا سفر

ترجمه فوری مدارک | دارالترجمه در تهران اپلیکیشن ویزای کانادا طراحی سایت نی وک صدور آنی بیمه مسافرتی سامان وقت تجاری سفارت ایتالیا اخذ ویزای شینگن تضمینی اخذ ویزای کانادا وقت سفارت اسپانیا ویزای کانادا تعیین وقت سفارت یونان

ویزای مولتی کانادا با آریا سفر پردیس

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری آریا سفر پردیس، دارای مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با بهره گیری از پرسنل مجرب و کارآزموده و استفاده از کارآمدترین وسایل و امکانات مورد نیاز و همچنین تامین محل مناسب و با چارتر هواپیما و نیز گارانتی انواع هتلهای 3 و 4 و 5  ستاره در شهرهای مختلف، توانسته علاوه بر خدمات فروش بلیط در زمینه تولید و اجرای تور به عنوان یک تور اپراتور به تعداد زیادی از آژانس مسافرتی در سراسر کشور نیز خدمات گردشگری ارائه دهد.

خدمات ویزای مولتی کانادا

تماس با آژانس هواپیمایی آریا سفر

نشانی: تهران- خیابان ستارخان- نرسیده به تهران ویلا- کوچه عنبر افشان- پلاک 20- طبقه پنجم- واحد 9

تلفن همراه: 09351780080

تلفن های تماس: 66531091-66533072-66533254

کدپستی: 1444743549

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
سایت: www.fly7.ir